Teemme yrityksesi näköistä markkinointia

Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi; hakusanamainonta Google Ads, display mainonta ja retargeting.

Löytyvätkö yrityksesi, palvelusi ja tuotetietosi helposti ja nopeasti hakukoneissa? Yli 70 % B2B ja B2C ostajista aloittaa ostoprosessin genee-risellä tiedonhaulla. Me autamme valitsemaan yrityksellesi sopivat ja kustannustehokkaimmat digitaaliset kanavat, sekä opastamme palveluiden käyttöön. 


Kysy lisää

Tapahtumamarkkinointi

Messuosaston ja tapahtumien suunnittelu, käytännön järjestelyt ja painotuotteiden suunnittelu.

Alkaako pian iso alennusmyynti tai muu tapahtuma, tai onko joku "julkkis" tulossa paikalle liikkeeseesi? Autamme Sinua tapah-tuman suunnittelussa, käytännön järjestelyissä, painotuotteiden suunnittelussa ja toteut-tamisessa sekä tiedottamisessa. Huolehdimme siitä, että tilaisuutenne jättää jäljen potenti-aalisten asiakkaidenne mieliin.  


Kysy lisää

Sosiaalinen media

Facebook, Linkedln, Twitter, Instagram. Somestrategialla yhtenäinen ja tehokas viesti somekanaviin.

Ole siellä missä asiakkaasi! Etsimme yrityksellesi sopivat sosiaalisen median kanavat ja opastamme niiden tehokkaaseen käyttöön. Autamme markkinoinnissa ja tuemme tuloksellisten kampanjoiden toteuttamisessa. Tehdään yhdessä somestrategia, jotta valitut kanavat noudattaa verkkosivujen visuaalista ilmettä ja viestintää.   


Kysy lisää

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotantoa digitaalisiin, somekanaviin, verkkosivuille, esitteisiin ja uutiskirjeisiin.

Teemme liiketoiminnan tarpeisiin ja tavoitteisiin pohjautuvaa sisällön suunnittelua digitaalisiin ja sosiaalisen median kanaviin, verkkosivuille, esitteisiin, myynnin materiaaleihin ja uutis-kirjeisiin. Autamme sisältöstrategian luomisessa ja sen pohjalta tehtyjen päätösten jalkaut-tamisessa osaksi yrityksesi toimintaa. 


Kysy lisää

Verkkosivut

Toteutamme yrityksesi verkkosivut; graafinen suunnittelu, sisällöntuottaminen ja hakukoneoptimointi

Yrityksesi verkkosivut ovat käyntikorttisi ja näyteikkunasi verkossa. Autamme sinua graafisessa suunnittelussa, sisällöntuottami-sessa, hakukoneotimoinnissa sekä yrityksellesi sopivan alustan valinnassa. Opastamme verkkosivujen käytössä ja ylläpidossa sekä niiden optimaalisessa hyödyntämisessä markkinoinnissa.  


Kysy lisää

Kokonaisratkaisut PK-yrittäjälle

Markkinoinnin palvelut, yritysilmeet, sosiaalinen media ja verkkosivut.

Tarjoamme markkinointiosaamisen ja visuaalisen ilmeen suunnittelun sekä tuen matkalle kohti kasvua. Autamme kehittämään verkkoläsnäoloa, lisäämään näkyvyyttä ja vahvistamaan asiakaskokemusta kohti asetettuja tavoitteita. Olemme tukena ja apuna yrityksen alkutaipaleella, kasvun vaiheessa tai yksittäisten kampanjoiden ja tapahtumien suunnittelussa. 


Kysy lisää