Tarjoamme markkinointiosaamisen, visuaalisen ilmeen suunnittelun ja apua somen hallintaan.

Kumppani näköalapaikalle

Ketä olemme?

Autamme Sinua juuri toimintasi aloittanut tai yrittäjän taipaletta jo tallannut pk-yrittäjä suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan tehokasta ja tuloksellista markkinointia ja viestintää. Tavoitteenamme on tukea ja vahvistaa yrityksesi myyntiä ja liiketoimintaa.


Tarjoamme markkinointiosaamisen ja visuaalisen ilmeen suunnittelun sekä tuen matkalle kohti kasvua. Autamme kehittämään verkkoläsnäoloa, lisäämään näkyvyyttä ja vahvistamaan asiakaskokemusta kohti asetettuja tavoitteita. Digitaalista markkinointia ei tarvitse aloittaa mittavista markkinointikampanjoista, vaan merkittävää näkyvyyttä ja lisämyyntiä voi saada aikaiseksi pienemmilläkin verkkokampanjoilla. 


EFS:ssä yhdistyy innovatiivisuus, rohkeus ja ammattitaito. Meille on tärkeintä löytää sinun yrityksellesi  sopivat ratkaisut, joiden avulla pystyt löytämään potentiaaliset asiakkaasi ja täyttämään heidän odotukset. Olemme tukena ja apuna yrityksesi alkutaipaleella, kasvun vaiheessa tai yksittäisten kampanjoiden ja tapahtumien suunnittelussa. 


Tiimimme kasvaa ja laajenee tarpeen mukaan. Verkostoomme kuuluu kokeneita ja luotettavia markkinoinnin, viestinnän, tapahtuma- ja mainosalan ammattilaisia, joiden kanssa teemme jatkuvaa yhteistyötä. 


Olemme kumppanisi näköalapaikalle ja teemme työtämme luottamuksella ja sitoutuneesti. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritysilmeen, viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen ja toteuttamiseen, joko projektiluontoisella sopimuksella tai kuukausiveloituksella.   


Kysy lisää

Juha Humppi


Toimitusjohtaja

Puh. 040 127 1310

juha@efs.fi