Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

East Finland Sales Oy

Lähdesuonkatu 16 D, 80140 Joensuu

Y-tunnus: 2934337-3

Yhteyshenkilö

Juha Humppi

Puh. 040 127 1310

Juha(a)efs.fi


Rekisterin nimi

Markkinointirekisteri


Rekisteri on laadittu 28.3.2018


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen ylläpito, hoitaminen ja kehittäminen sekä asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen. Lisäksi henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakas- tai käyttäjätietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta.


Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja henkilöistä:

– Nimi

– Organisaatio ja asema

– Sähköpostiosoite

– Matka- ja/tai muu puhelinnumero

– Organisaation osoitetiedot

– Markkinointisuostumukset/kiellot

– Markkinointiluokittelutietoja (esim. uutiskirjeen tilaaja, toimiala tms.)


Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet


Tietoja kerätään yrityksiltä asiakassuhteen alkaessa ja yksittäisiltä henkilöiltä vain ainoastaan rekisteröidyltä itseltään ja hänen luvallaan, sähköisten lataus, -tilaus,- kampanja- yms. lomakkeiden kautta.


Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä East Finland Sales ei luovuta mitään henkilötietoja ulkopuolisille – ainoastaan tilanteessa, jossa Suomen viranomaiset niin edellyttäisivät/vaatisivat.


Tietojen poistaminen

Tiedot poistetaan henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen päättymisen vuoksi.


Rekisterin suojauksen periaatteet


Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina sekä suojataan asiattomien pääsyltä ja käsittelyltä. Ulkopuolisella palveluntuottajalla verkkoympäristössä sijaitseva East Finland Sales Oy:n rekisteri on suojattu asiattomien pääsyltä moninkertaisin ja monimutkaisin salasanoin ja tunnistusmenetelmin. Lisäksi palveluntarjoaja vastaa palvelinlaitteiden ja järjestelmien suojauksesta palomuurein, salasanoin sekä muiden teknisin ja organisatorisin keinoin.


Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee esittää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterin pitäjälle. Rekisteröidyllä on myös oikeus pyytää tietojen muuttamista tai poistamista sekä oikeus peruttaa antamansa markkinointilupa ilmoittamalla siitä rekisterin pitäjälle.


Tämä on voimassa oleva tietosuojaseloste. Tarkastamme ja päivitämme tämän säännöllisesti.


Linkit ja evästeet


Kolmansien osapuolten sivustot

Sivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien ylläpitämille sivustoille. East Finland Sales Oy ei vastaa tällaisten oman sivustonsa ulkopuolisten sivustojen sisällöstä tai yksityisyydensuojakäytännöistä.

Suosittelemme, että tutustut huolellisesti jokaisen sivuston yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin.


Evästeet

East Finland Sales Oy käyttää sivustollaan evästeitä (cookies) kävijätilastojen seuraamiseksi ja palveluidemme parantamiseksi.


Google Analytics on kytketty verkkosivuihin ja se käyttää verkkosivuston evästeitä. Evästeiden perusteella kerätään tietoja verkkosivuston käyttäjien käyttötottumuksista, esimerkiksi siitä, millä sivuilla käyttäjä vierailee ja kauanko hän on sivustolla. Tämän tarkoituksena on analysoida verkkosivuston käyttöä sekä parantaa käyttäjäkokemusta. Lue lisätietoja Google Analyticsin evästeistä tästä:


Ulkopuolisen evästeet/Leadfeeder:

Leadfeeder on Google Analyticsiin kytketty työkalu ja se käyttää verkkosivuston evästeitä. Evästeiden avulla kerätään tietoja siitä, mikä yritys tai henkilö on vieraillut verkkosivuilla ja millä sivuilla hän on käynyt. Tämän tarkoituksena on analysoida verkkosivuston käyttöä.